Szolgáltatások

Home staging

Értéknövelés ésszerűen

Lakáseladás előtt nem elég csupán rendet rakni a lakásban. Ahhoz, hogy leendő vevőd beleszeressen, otthonod jó, ha sugározza, hogy jól érezné itt magát, és azt is: bőven van lehetőség arra, hogy saját ízlése szerint továbbformálja. Ezt a kényes egyensúlyt igyekszünk azzal elérni, hogy költséghatékony finomításokkal vonzóvá tesszük a lakást. A home staging-re szánt kiadás maximálisan értékképző, mely szabad szemmel jól látható összeggel képes megemelni az eladás árát. Ugyanez igaz a bérbeadásnál is, különösen, ha bútorozva szeretnéd kiadni az ingatlant. Itt nem csupán arra figyelünk majd, hogy esztétikus és hívogató legyen az új környezet, de arra is, hogy a bútorok jól állják majd a hosszútávú, állandó használatot.

Lakberendezési tanácsadás

A tanácsadás a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, ha szakértői szemre van szükséged ahhoz, hogy otthonod jól működjön és maximálisan téged tükrözzön.

A tanácsadás során végigmegyünk a kihívásokon, amiket az általad elképzelt otthon tartogat – hogyan szeretnéd ott érezni magad, milyen életvitel jellemző rád, mire használnád a rendelkezésedre álló teret. Egy meglévő otthon esetén végigjárjuk a szobákat és megmutathatod, mi nem működik neked. Aggódsz, mi fér bele az erre szánt keretbe? Nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Lakberendezési tervezés – stresszmentes otthonteremtés

Minden szempontból szabad kezet adnál a lakberendeződnek, mert nincs időd vagy kedved ezzel foglalkozni, mégis azt szeretnéd, hogy az otthonod tényleg a tiéd legyen?

Már túl vagy velem a lakberendezési tanácsadáson, és szeretnéd, ha a megbeszéltek alapján jobban kidolgozzuk a terveket? Nincs akadálya annak, hogy teljes mértékben rám bízd a belső enteriőr kialakítását. Miután mindent leegyeztettünk, dőlj hátra nyugodtan: nemsokára újra kézhez kapod a kulcsot, és beköltözhetsz álmaid otthonába!

Látványtervezés

A fontos döntések meghozatalához nem mindig elég képzeletben látni az enteriőrt. Már egy felülnézeti alaprajz is sokat segít, de a fotórealisztikus terv nagyságrendekkel jobban átlátható. A látványterv lényege, hogy egy, a jövőben megvalósuló projektet élesen lássunk magunk előtt, és az így kapott kép nyomán szerezhessük be a kiegészítőket. Ez a megoldás akkor hasznos igazán, ha az új otthon építése még csak folyamatban van. Kíváncsi vagy rá, leendő otthonod hogy mutatna látványtervként?

Egyedi bútortervezés

Különleges megoldásokra vágysz? Speciális igényeid vannak? Ha úgy érzed, az üzletekben elérhető készbútorok túl sablonosak, esetleg otthonod különleges adottságai miatt ezeket nem tudnád jól hasznosítani, a megoldás az egyedi bútortervezés – elérhető áron.

 

Tegyük fel, hogy tetőtérben élsz, vagy olyan kislakásban, ahol minden négyzetcentimétert okosan kell kihasználni ahhoz, hogy élhető otthont kapjunk. Ilyenkor is érdemes megfontolnod az egyedi bútortervezést. Esetleg más célra használt darabokból állítanál össze valami igazán eredetit, vagy örökölt darabot szeretnél „újrahasznosítani”, új céllal felruházni? Ez is megoldható.

Vélemények