Látványtervezés

Akár hozott bútorból is

A fotórealisztikus, 3 dimenziós látványterven pontosan láthatod, hogy mutat majd az otthonod.

A folyamatnak kétféleképpen állhatunk neki: vagy egy helyszíni felmérésen mindent lemérek, és rögzítem az adatokat, vagy kapok egy pontos alaprajzot az ingatlanról. 

A tervezés első szakaszában eldöntjük, hogy itt klasszikus csak lakberendezői feladatokra van-e szükség, vagy esetleg látszik, hogy szükség lesz falak mozgatására is – ez utóbbi külön szolgáltatás része.

Miután kiválasztottad a neked tetsző alaprajzot, elkezdjük ezt berendezni. Ehhez igénybe vehetjük az üzletekben elérhető bútorkínálatot, tervezett bútorokat, vagy ha már vannak saját bútoraid, melyeket szeretnél megtartanii, azokat (a pontos méretek ismeretében, fotóval) is beilleszthetem a tervbe.

A fotórealisztikus 3Ds Max látványterv félelmetesen valósághű ábrázolást tesz lehetővé – nem véletlenül használják ezt az eszközt előszeretettel a hollywoodi filmekben is. A 3Ds Max tervezés nem ad metrikus ábrázolást – a cél itt tényleg a látvány, a hangulat megragadása. Remekül lehet játszani a különféle megvilágítással, jól látszanak majd a burkolatkiosztások, tapétával borított falszakaszok a képeken. Ha egyedi bútorokat terveztetsz, és szeretnéd fotórealisztikusan is látni ezeket a leendő környezetben azt, akkor ez igazán neked szól. Az ezzel készült látványtervvel, és külön szolgáltatásban kérhető bútor tervvel bátran  felkeresheted a lapszabászatot is – minden szükséges adat megtalálható lesz rajta a megálmodott bútor legyártásához.

Vélemények