Lakberendezési tervezés

Mire számíthatsz?

A folyamat hasonlóan indul, mint a lakberendezési tanácsadás esetében: felméréssel és egyeztetésekkel. Ezek után moodboard-okat, alaprajztervet, konszignációkat kapsz kézhez, melynek alapján kiválasztjuk a végleges alaprajzi, berendezési tervet (M=1:50 méretarányban), illetve az egyes helyiségeket bemutató falnézeti látványterveket. Ettől a ponttól kezdve neked már nincs teendőd – hiszen a döntéseket meghoztad, a gépezet pedig ezek alapján beindult.

  •         Elkészítem a bontási-építési, a gépészeti, elektromos, világítási és burkolási terveket. Komplett műleírás és konszignáció készül a betervezett bútorokról, textíliákról, kiegészítőkről, gépészeti- és szanitertárgyakról, burkolatokról stb. a megvalósítást végző szakemberek számára.
  •         Bevásárlólista alapján beszerzem a terveken szereplő bútorokat, tapétákat, textíliákat, szanitereket, burkolatokat stb.
  •         Teljes körű költségvetést készítek az anyagmennyiségek meghatározásával.
  •         Személyesen egyeztetek a helyszínen a megfelelő szakemberekkel a megvalósítást illetően.
  •         Budapest területén ingyenes a kiszállás, vidéken utazási költségtérítéssel történik.

 

Ennek a felállásnak nagy előnye, hogy rád tényleg csak a stílusbeli döntések (kortárs/modern, vintage, bohém, elegáns, glamúr stb.) meghozásánál és a pénzügyi keret meghatározásánál van szükség. Én belevetem magam a munkába, neked pedig nem lesz más dolgod a folyamat végén, mint kulccsal a kézben belépni új vagy felújított otthonodba.

Vélemények