Home staging

A home staging esetében az ingatlan piaci értékének növelése a cél, ezért a legnyilvánvalóbb feladatunk, hogy költséghatékonyak legyünk. Olyan, kis kiadással járó megoldásokra törekszünk tehát, melyek jól kihangsúlyozzák az otthon előnyeit, kevésbé vonzó pontjai viszont kikerülnek az érdeklődő látószögéből.

Mire fókuszálunk?

Nem minden szoba esik egyforma súllyal latba, amikor a lakberendezésről van szó. Azokra a helyiségekre kell összpontosítanunk az erőfeszítéseinket, amelyek a legnagyobb hatással lehetnek a vevők döntésére.

A vevők számára a legnagyobb jelentőséggel bíró helyiségek a nappali, a fő hálószoba és a konyha. Ezekre a helyiségekre érdemes a legnagyobb hangsúlyt fektetni, amikor egy otthont rendezünk be. Előfordulhat, hogy bútorokat rendezünk át – vagy akár le is cserélünk –, esetleg a színeket finomítjuk, de néhol érdemes a tér elrendezésén is változtatni, amennyiben költséghatékonyan megtehető. Ennek eldöntése mindig egyedi felmérésen alapul.

A home staging menete

A folyamat helyszíni felméréssel indul, majd megkapod az átrendezési vagy felújítási javaslatot. Ezt követi a kivitelezés, az installáció, majd az ingatlan fotózása. Ennél a szolgáltatásnál nem muszáj vagyonokért vásárolni apróbb kiegészítőket, így azt is vállalom, hogy a célra beszerzett termékeket  visszaviszem a boltokba, ha  nem szeretnéd megtartani őket..

Vélemények